999 rezultate për

kemal

Kolegji Yahya Kemal organizon gara sportive (VIDEO) Në kolegjin Yahya Kemal në komunën e Bogovinës, sot janë organizuar gara në Futboll, basketboll, tenis, volejboll ku kan
Selanik, përurohet shtëpia-muze e Ataturkut e restauruar Grekët dhe turqit rinovojnë shtëpinë e Kemal Ataturk, në Selanik. Shtëpia ku lindi dhe u rrit Mustafa Kemal Ataturk,
Zv.drejtori Yurekten: Maturantët e Kolegjit "Jahja Kemal" të interesuar për të studiuar në USHT Rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës, Prof.Dr. Vullnet Ameti priti ditë më parë delegacionin e Drejtorisë së për