999 rezultate për

kampingut

Ndodh vetëm në Shqipëri! Kampingu që s'pranon shqiptarët se janë "zhulsa" Çdo vit kur rikthehem në Shqipëri, më pëlqen të shikoj dhe eksploroj gjëra të reja. Dhe gjërat e reja janë me shumic
Këpucët që kthehen në çadër kampingu (FOTO LAJM) "Walking Shelter" janë këpucë të cilët kanë një veçori ndryshe nga llojet e përditshme ato mund të kthehen në çadra kamp