999 rezultate për

iliq

Reja: Ziliqar ai që mohon meritat tona Nuk ka më shance për paqe. Antonio Cassano është jashtë Sampdorias, është përjashtuar nga skuadra për motive disiplinore
Ndertimi i xhamisë në Obiliq, reagojne serbët Ndërtimi i një xhamie pranë banorëve serbë në komunën e Obiliqit i ka alarmuar kë
Arrestohet komandanti i Policise ne Obiliq Nën dyshimin se ka keqpërdorë pozitën zyrtare dhe për marrje të ryshfetit sot ësht&eu