999 rezultate për

grosruk

Si 100 vjet më parë, edhe sot Austria mbështetëse e fortë e shqiptarëve Kryetarja e Kuvendit Jozefina Çoba Topalli në takimin me zëvendëspresidentin e Asamblesë parlamentare të OSBE-së, depute
Topalli-Grosruk: Zgjedhjet më të arrira! Zgjedhjet e 8 majit treguan se sistemi dhe demokracia funksionoi në Shqipëri dhe vullneti i qytetarëve u lexua. Kështu k