999 rezultate për

golemi

Durrës, nis rehabilitimi i ujrave të zeza në zonat e plazhit Dy prej zonave të cilësuara si më të ndoturat nga ujërat e zeza, zona e Shkëmbit të Kavajës dhe Golemit pritet ti nënsht