999 rezultate për

gjici

Prandelli dhe Inzaghi te Kukësi Emra të frikshëm për Kukësin e ri që merr formë. Shoqëria konsolidon grupin e ri ku ndryshimet prekin vetëm sulmin. Në a
Zhivkoviç: Gjingjiç synonte ndarjen e Kosovës Qeveria e ish kryeministrit serb Zoran Gjingjiç ka pasur një plan sipas të cilit "Mali i Zi do të ndahej paqësisht nga S
Procesi kunder Karagjicit fillon me 26 tetor Procesi kundër ish udhëheqësit të serbëve të Bosnjës, Radovan Karaxhiç, para T