999 rezultate për

gjavate

Orteku bllokon rrugën Mavrovë-Dibër (FOTO LAJM) Raportimet më të reja flasin për probleme të shtuara në vazhdimësi në komunikacionin rrugor në Maqedoni, si rezultat i t
Orteku bllokon rrugën Mavrovë-Dibër, ndalohet qarkullimi në disa akse rrugore Raportimet më të reja flasin për probleme të shtuara në vazhdimësi në komunikacionin rrugor në Maqedoni, si rezultat i t
Borë në Kodrën e Diellit, Mavrovë dhe Gjavatë Komunikacioni në të gjitha rrugët rajonale dhe magjistrale të vendit po zhvillohet pa ndalesa dhe kufizime por vende-ve