999 rezultate për

flokut

Truket e rritjes së flokut të shëndetshëm Për të gjitha femrat të cilat i dedikojnë një kohë të gjatë flokëve dhe stilimit të tyre, ekzistojnë disa truke që rritj
Rreziku që na kanoset nga ngjyrat e flokëve Shëndeti juaj gjendet në rrezik të vazhdueshëm nga ngjyrosja e flokëve. Shumica e ngjyrave përmbajnë materie të cilat m
Lëngu i hudhrës ndihmon në rikthimin e flokut të humbur Efektet pozitive të hudhrës në shëndetin tonë janë pafund, por një efekt të veçantë hudhra ka edhe tek flokët tanë. T
Dermatologët amerikanë gjejnë ilaçin kundra rënies së flokut Brenda dy viteve, personat që kanë probleme me rënien e flokëve do të mund të gjejnë një zgjidhje. Dermatologët amerikan
Kujdes nga parukeritë Shumë femra ankohen për dëmtime të flokëve. Në të shumtën e rasteve ato i dëmtojnë flokët nga frekuentimi i parukerive e
Kujdes me frekuentimin e parukerive! Shumë femra ankohen për dëmtime të flokëve. Në të shumtën e rasteve ato i dëmtojnë flokët nga frekuentimi i parukerive e
Femrave ju bien flokët për shkak të divorcit Gratë, sidomos ato që janë vejusha, të cilat janë ndarë nga burrat e tyre kanë më pak flokë se sa ato që nuk janë martua
Trajtimi i flokut në stinën e verës Sa herë që vjen sezoni i verës, është mirë që të përdoren produkte, të cilat e mbrojnë flokët nga nxehtësia, faktori i p