999 rezultate për

fese

Drejt rrugës së besimit ... nga Ferit Lika “Ne arrijmë të shohim gjendjen e palumtur të njerëzimit, e atje larg në horizonte shohim fla
Rrëfenjat në shënjestër të rrufesë Thonë se piktori s’ka nevojë të rrëfejë për domethënien e pikturës së tij, ngase piktura si dëshmi që pas saj ekziston n
Jo regjistrim sipas fesë dhe etnisë Profesorët dhe studiuesit e huaj të mbledhur në Tiranë në simpoziumin ndërkombëtarë te harmonisë ndërfetare shprehen kun
3800 shqiptarë bëhen grekë Mbi 3800 shqiptarë që jetojnë kryesisht në jug të vendit brenda katër javëve të fundit kanë ndryshuar kombësinë. Nënkrye
Rrufeja rrezon avionin Së paku një person ka vdekur pas përplasjes së një avioni, i cili po përpiqej të ulej në aeroportin e ishullit kolumbian
Fuere: Politizimi i fese mund te coje ne konflikte Ambasadori i BE-së në Shkup, Ervan Fuere i sugjeron autoriteteve të Shkupit, të mos luajnë shum
SHBA: Raporti i lirise se Fese 2005, Shqiperia nuk ka fe zyrtare por fe te barabarta "Shqiperia nuk ka fe zyrtare por fe te barabarta". Keshtu ka vleresuar ne nje raport te SHBA per lirine e f