999 rezultate për

dentare

Tritol në shkallët e një klinike dentare në Shijak, zbulohet pronari Administratori që po ndërton inceneratorin, impiantin e përpunimit të mbetjeve spitalore dhe shtazore në Shijak është dh
Zbardhni dhëmbët shpejt me Aloe Vera dhe ujë Bima e Aloe Vera-s gjen përdorim kudo në jetën tonë të përditshme duke ndihmuar në shumë përdorime. Por a e dinit se
"Mbroni fëmijët nga televizori" Fëmijët shqiptarë harxhojnë një kohë të madhe para ekranit të televizionit, por edhe të kompjuterit, ndërkohë që special