999 rezultate për

delta

Diskutohet për ndryshimet klimaterike në deltat e lumit Drin e Mat Ndryshimet klimaterike, identifikimi dhe zbatimi i masave për përshtatje në deltat e lumenjve Drin e Mat, janë diskutuar