999 rezultate për

buxhetor

Dublin, protestë kundër shkurtimeve buxhetore Mijëra demonstrues janë mbledhur në Dublin për të protestuar kundër shkurtimit buxhetor, i nevojshëm për të siguruar pak
Irlandë, kursime prej 15 mld euro Qeveria Irlandeze e ka dyfishuar shumën e nevojshme për të risjellë nën kontroll deficitin buxhetor dhe e vlerëson në 15
Shkelja e kritereve të defiçitit buxhetor, ndëshkim me gjobë Shtetet anëtare të Bashkimit Evropian, të cilat shkelin kriteret e defiçitit buxhetor, duke e tejkaluar atë, do të ndësh
FMN paralajmëron krizë të re Fondi Monetar Ndërkombëtar ka paralajmëruar se rimëkëmbja globale ekonomike është vënë në pikëpyetje, për shkak se shumë
Ulet gati me 40% deficiti buxhetor i Greqise Greqia në pjesën e parë të këtij viti ka reduktuar deficitin buxhetor për 39.7 për qi
Greqia ka nje deficit buxhetor prej 440 miliarde dollaresh Një tjetër agjenci e ka ulur vlerësimin për borxhin e qeverisë greke. Agjencia “MoodyR
Deficiti buxhetor i Greqise, mund te arrije ne 12.4% Ekonomia greke vazhdon të përkeqësohet ndërkohë që deficiti rritet vazhdimisht dhe pritet
Deficiti buxhetor i SHBA-ve, 1.400 miliarde dollare Deficiti i buxhetit amerikan për vitin fiskal 2009, që përfundon në 30 shtator, kap shumën prej