999 rezultate për

bozic

Serbia do mbajë zgjedhje edhe në Kosovë “Kemi marrë premtimin e kryetares së Kuvendit të Serbisë, Djukic Dejanovic, për mbajtjen e zgjedhjeve lokale dhe parlame