999 rezultate për

abuzuar

Skandali, mijëra fëmijë të dhunuar nga priftërinjë në Hollandë Më mijëra minorenë në Hollandë kanë vuajtur që nga ngacmimet seksuale deri dhe tek përdhunimet nga të punësuar të instit
Skandal në Gjermani, mijëra fëmijë të dhunuar nga priftërinjë Më mijëra minorenë gjerman kanë vuajtur që nga ngacmimet seksuale deri dhe tek përdhunimet nga të punësuar të institucio
Fëmijët e abuzuar, dyfish të rrezikuar nga depresioni Shkencëtarët thonë se abuzimi në fëmijëri dyfishon rrezikun e zhvillimit të episodeve të shumta dhe afatgjata të depresi
Shkatërohet rrjeti i pedofilisë në internet Kreu i Europol, agjensisë policore të Europës, Rob Wainëringht, njoftoi se rrjeti i pedofilisë në internet kishte 70 mij
Byrne: Prifterinjte kane abuzuar me mua Ish polici i korruptuar në filmin “Të dyshuarit e zakonshëm”, Gabriel Byrne bën një
Goxhaj: Veliaj ka abuzuar me fondet kur drejtone "Mjaft"-in Kreu i partisë politike G 99 Erjon Veliaj ka abuzuar me fondin për punësimin e të rinjve në Shq