Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      132.64
      1.1761
      61.567
      1.1348
 
      112.78
      0.8503
      52.350
      0.9649
 
      0.0075
      0.0089
      0.0069
      0.0086
 
      0.0162
      0.0191
      0.0148
      0.0184
16:59 - 19/08/2017
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
PSG po përgatit rinovimin e Verrattin

Le Parisien beson se Marco Verratti do të jetë edhe për shumë vite i PSG-së. Për lojtarin thuhet se ështëdukë u bërë gati një kontrate e re me PSG. Kontrata e re do ta ngrejë pagën e tij në 1 milio

 
Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit.

Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit. "Jam shume e lumtuar qe solla flamurin e Kosoves dhe Shqiperise ketu lart"., shprehet ajo.