Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      134.38
      1.1183
      61.584
      1.0895
 
      120.16
      0.8942
      55.068
      0.9742
 
      0.0074
      0.0083
      0.0065
      0.0081
 
      0.0162
      0.0182
      0.0142
      0.0177
20:59 - 28/05/2017
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
“Jam i frikësuar, kam nevojë për ndihmën tuaj”, fjalimi emocionues i Tottit (FOTO LAJM)

Francesco Totti i dha lamtumirën Romës dhe karrierës së tij si futbollist me një fjalim emocionues, i hutuar tha: “Jam i frikësuar, kam nevojë për ndihmën tuaj. Nuk jam gati të them që ka përfunduar g

 
Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit.

Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit. "Jam shume e lumtuar qe solla flamurin e Kosoves dhe Shqiperise ketu lart"., shprehet ajo.